25 feb 2020

Sl!m Mobiel Bankieren stopt: innovatie gaat door

Bedankt Sl!m en onze 250 innovatieve klanten die hebben meegedacht en getest. Met de Slim app hebben we de afgelopen 1,5 jaar een aantal waardevolle nieuwe functies kunnen ontwikkelen waar we op door kunnen bouwen. Wat hebben we bereikt en hoe gaan we verder?

Veel feedback en nieuwe functies

Sl!m heeft ons een hoop geleerd. Zo konden we in deze app sneller nieuwe functies uitproberen en verbeteren met de feedback van een kleine groep innovatieve klanten. Dat heeft waardevolle inzichten opgeleverd én mooie nieuwe functies voor mobiel bankieren zoals Mijn budget en Bankieren met je stem.

Sl!m Mijn budget
Mijn budget

We willen alle Sl!m-testers daarom bedanken voor het meedenken en meewerken aan Sl!m om mobiel bankieren te verbeteren. Verschillende functies uit Sl!m zullen naar verwachting ook in de mobiel bankieren apps van ASN Bank, RegioBank en SNS beschikbaar komen. We kunnen hiervoor nog geen tijdslijnen noemen.

Sl!m stopt per 1 mei 2020, maar innovatie gaat door

Een extra app ontwikkelen voor nieuwe functies kost ook extra werk en tijd. Daarom is het goed om regelmatig te evalueren en de koers te bepalen. Onze conclusie is dat het beter is om met Sl!m te stoppen. Nieuwe functies blijven we gewoon toevoegen. Maar dan rechtstreeks in de mobiel bankieren apps van ASN Bank, RegioBank en SNS.

Wat hebben we bereikt?

Nieuwe functies die passen bij bankieren met de menselijk maat:

 • Mijn budget
  Meer inzicht in toekomstige uitgaven en wat je nog kunt uitgeven.
 • Stel je algemene financiële vraag
  Stel financiële vragen bij Kandoor, bijvoorbeeld over je inkomstenbelasting.
 • CO2-besparing ASN-rekening
  Hoeveel CO2 bespaar je met geld op je ASN-rekening.
 • Bankieren met je stem
  Check het saldo van je betaalrekening of zet een overboeking klaar via Google Assistent of Google Home.
 • Klant worden met gezichtsherkenning
  Makkelijk en veilige klantidentificatie via NFC-chip en gezichtsherkenning.
 • Vaste lasten manager (nog in ontwikkeling)
  Inzicht in je vaste lasten en mogelijke besparingen.

Gebruik vanaf 1 mei 2020 de mobiel bankieren app van je bank

Je bankzaken regel je vanaf 1 mei 2020 gewoon met de mobiel bankieren app van je eigen bank. Gebruik je die nog niet? Download en activeer deze app voor 1 mei 2020. Lees meer over mobiel bankieren en waar je de app downloadt op de website van ASN Bank, RegioBank of SNS.

Stel je vragen

Heb je nog vragen over de Sl!m app? Neem dan contact met ons op.

Voor al je vragen over (mobiel) bankieren kun je contact opnemen met je bank. De contactgegevens vind je op de website van ASN Bank, RegioBank of SNS.