10 okt 2018

Bèta-app Sl!m

Update: Heb je een Android telefoon en een betaalrekening bij SNS? Test dan nu Mijn budget in de bètaversie van de SNS Mobiel Bankieren app.

Aanmelden


Klanten van ASN Bank, RegioBank en SNS (allen onderdeel van de Volksbank) kunnen innovaties testen binnen een mobiel bankieren app die hiervoor speciaal is ontwikkeld. Als eerste bank in Nederland biedt de Volksbank deze app voor klanten en geeft hen een unieke mogelijkheid om in een vroeg stadium mee te bouwen aan innovatieve functies. De beta-app Sl!m is een kopie van de mobiel bankieren app mét de nieuwste functies en modellen die in ontwikkeling zijn. Bedoeld voor klanten die de nieuwste ideeën in ‘bèta’ willen testen. En werkt een nieuwe functie goed? Dan komt het in de ‘gewone’ mobiel bankieren app. Zo geven onze klanten samen met de bank vorm aan de toekomst van mobiel bankieren. Sl!m is dus een unieke manier om innovaties te testen binnen mobiel bankieren met de nieuwste technologieën zoals kunstmatige intelligentie.

Met Sl!m kunnen wij innovatieve concepten snel, veilig en real-life testen in een echte mobiel bankieren omgeving met echte klanten. De samenwerking met innovatieve bedrijven wordt hierdoor ook een stuk makkelijker aangezien we nu goed kunnen testen of een innovatie ook echt gebruikt gaat worden.

Bankier je bij ASN Bank, RegioBank of SNS en wil je de Sl!m app proberen? Je kunt hem downloaden via onderstaande links.

Of lees hier meer over Mijn budget.